Flow Kinderopvang

Een veilige en uitdagende plek waar je samen kunt ontdekken

Wij passen onze kinderopvang aan op de leeftijd en de behoeftes van je kind. In onze warme en veilige omgeving maakt je zoon of dochter nieuwe vriendjes en ontdekt samen met ons de grote wereld. We betrekken jou als ouder bij alles wat we doen. Samen creëren we kansen voor je kind, zorgen ervoor dat het zich veilig voelt en dat het uitgedaagd wordt. Zo zorgen we ervoor dat het de allerbeste kinderopvang krijgt.

Kwaliteit

Dag in dag uit doen we onze uiterste beste de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, om van echte toegevoegde waarde te kunnen zijn in de ontwikkeling van elk kind. De behoeften van kinderen en ouders veranderen, net als opvoedkundige inzichten. Wij veranderen mee!

Positieve gezondheid

We besteden veel aandacht aan positieve gezondheid. Daarom kiezen we voor gezonde voeding en gaan we zoveel mogelijk naar buiten met de kinderen. We ondersteunen medewerkers en kinderen zoveel mogelijk, zodat zij zich gezond voelen en mee kunnen doen, passend bij ieders mogelijkheden.

Partnerschap

We doen het samen! Samen met jou als ouder, samen met diverse maatschappelijke partners en samen met onze liefdevolle en betrokken medewerkers. Waar mogelijk bundelen we onze krachten binnen 1 locatie, in de vorm van een Brede School of integraal kindcentrum. 

Samen komen we immers verder!

Bij obs de Schatkist kan het kind terecht voor opvang! 

Wanneer zijn we klaar?

En wanneer moeten de gymspullen mee?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details