• Home
  • Onze school
  • Gezondheid
  • Peuteropvang Woelwaters

Peuteropvang, Kinderopvang en Buitenschoolse opvang op de Schatkist.

Kinderopvang Parkstad biedt alle kinderen van 0 tot 13 jaar een veilige, warme en plezierige plek. Een plek waar ze zelf hun talenten mogen ontdekken en waar ze zich als een vis in het water voelen. Een plek waar kinderen gezien worden. Ook als ze wat meer (specifieke) aandacht nodig hebben. En een plek waar we kinderen prikkelen om hun grenzen op te zoeken. Altijd in overleg. Altijd met respect voor de talenten van een kind. Onmisbaar. Een basis dichtbij huis. 

Bij OBS De Schatkist kan jullie kind terecht voor opvang! 

Voor elke leeftijd is er specifieke opvang. In de aparte babygroepen worden baby’s liefdevol begeleid. Voor de peuters is er ontwikkelingsgerichte opvang met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Ook na school zijn er mogelijkheden op onze buitenschoolse opvang, van chillen tot sporten. Kortom elk kind voelt zich hier thuis. 

Bewegen, gezondheid, maar bovenal plezier. Dat staat centraal bij buitenschoolse opvang De Schatkist. Als gezonde basisschool van de toekomst zetten wij ons in om te laten zie hoe leuk een gezonde levensstijl is. Ook bij BSO De Schatkist staat een gezonde levensstijl met bovenal plezier centraal. Avontuur, beleving en gezelligheid. Je bepaalt het allemaal zelf.  

Klik hier voor de website van peuteropvang Woelwaters

 logo kinderopvang Parkstad

OBS de Schatkist -locatie NullandNulland

Feldbiss 210
6462 HC Kerkrade
tel: 045-5670191

Postadres OBS de SchatkistPostadres

Postbus 165
6460 AD Kerkrade

 

Openbare Basisschool
de Schatkist
is een school van

Endorsement movare