Nieuws uit de groepen !!!

nieuws uit de groepen OBS de SchatkistHier vind u alle laatste nieuwtjes en verhalen van en door de groepen.nieuws uit de groepen OBS de Schatkist

nieuws van de groepen

Wijkagen Ton op bezoek bij groep 7 locatie Eygelshoven

Vanmiddag (11 mei) bracht wijkagent Ton Meijs een bezoekje aan groep 7 locatie Eygelshoven. Na een kort voorstelrondje in de klas, gingen we naar buiten om onze fiets te pakken.
In een lange rij nam de agent voor iedere leerling, maar vooral voor iedere fiets even de tijd om alles grondig te controleren. Alle punten op het fietscontroleformulier werden afgevinkt. Hier en daar was een aandachtspunt omtrent het oppompen van de banden, het aantrekken van de handremmen of het plaatsen van een spatbord. Na ruim 45 minuten mocht iedereen zich eigenaar noemen van een OK sticker en een goed gekeurde fiets voor het fietsexamen. 

Morgenmiddag (12 mei) lopen we samen met de juf de fietsroute nog eens om te kijken en letten op speciale verkeerssituaties en verkeersborden. Daarna moeten we in het weekend zelf nog een paar keer, eventueel samen met pap of mam, de route fietsen.
Zo kennen we de route na het weekend, zeker weten uit ons hoofd, en zijn we helemaal klaar voor het praktijk fietsexamen op dinsdagochtend 16 mei.

OBS de Schatkist -locatie NullandNulland

Feldbiss 210
6462 HC Kerkrade
tel: 045-5670191

Postadres OBS de SchatkistPostadres

Postbus 165
6460 AD Kerkrade

 

Openbare Basisschool
de Schatkist
is een school van

Endorsement movare